Ook in Sydney moet gekookt worden. Geen probleem, ik heb de tijd! Dat is natuurlijk een goeie grap want koken is nu eenmaal niet mijn hobby. Om wat variatie in het een en ander aan te brengen, en om het daarmee ook voor mezelf leuk te maken, heb ik zelfs een kooktijdschrift aangeschaft. "Better basics". Ja, je moet nu eenmaal bij de basis beginnen. 150 fantastische recepten voor pasta, rijst en aardappelen. Mag ik nou net allemaal niet eten volgens het "dietplan" van de sportschool! Van de week voor het eerst de geroosterde aardappelen uit de oven gemaakt. Mmm, niet eens zo verkeerd uitgevallen... Volgende week ga ik het eens proberen met de "deli" aardappelsalade. Het kost natuurlijk ook wat tijd om de juiste ingredienten bij elkaar te krijgen, weet vaak niet eens waar ik naar op zoek ben (het heeft wat weg van de pilatesles..!)
Ook doe ik mee aan de, naar mijn idee Engelse, gewoonte van het maken van "cupcakes".
Gelukkig heb ik prima hulp in huis.....
1 opmerking:
hoi Jordi en Maud, hebben jullie goed geholpen? Volgens mama wel.
Was het trouwens lekker?
Kom wel eens proeven, goed?
Een reactie posten